#13 Hvordan vil digital markedsføring utvikle seg i fremtiden?

Intro 

I dette blogginnlegget skal jeg snakke om hvordan digital markedsføring vil utvikle seg i fremtiden, det er ikke mulig å treffe helt på pinnen her siden dette handler om fremtiden men skal drøfte ut ifra hva jeg har lært dette semesteret og hva jeg tror fremtiden i dette emnet bringer. 

Hvis vi ser noen tiår tilbake var det ingen som gikk rundt med internett i lomma, det var så vidt internett på den ene datamaskinen man hadde hjemme som hele familien delte på sammen. Hvis man ser på den tiden vi lever i nå, går nesten alle med mobilen overalt. Man er bare noen tastetrykk unna alt sammen. Det finnes apper som gjør at maten fra resturanter kommer rett på døren, det finnes apper til nesten alt! Det er helt vill progresjon i den teknologiske verden, og det kommer bare til å fortsette. På bare noen tiår har vi gått fra og ha en datamaskin på deling i hele familien til at hele familien har flere elektroniske enheter som det er helt vill teknologi i!  

Selv for kanskje 10 år siden husker jeg at jeg fikk en av du bøseste telefonene i skolegården, og det var en rød Sony Ericson, den hadde den beste kamera teknologien av alle telefoner med hele 8 megapixler. I dag skal man ha den bøseste telefonen får man lett over 128 megapixler, det syntes jeg er spinnvilt. 

For å oppsummere litt av det jeg har pratet om, så mener jeg at emnet digital markedsføring bare kommer til å bli mer og mer teknologisk. Det kommer til å være en app til alt, og for virksomheter vil det ikke være mulig å overleve i markedet uten å være tilstede på internett. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *